top of page

Mağaza Politikası

Müşteri Hizmetleri

Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir ve size en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Herhangi bir sorunuz, öneriniz veya yardım ihtiyacınız olduğunda bize ulaşabileceğiniz bir ekip olarak, siz değerli müşterilerimize destek sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.

İşbirliği ve alışveriş sürecinde keyifli bir deneyim yaşamanız için aşağıdaki konular hakkında bilgilendirme yapmak istiyoruz:

  1. Siparişler ve Ürünler: Siparişiniz hakkında herhangi bir sorunuz varsa veya ürünlerimizle ilgili ayrıntılı bilgiye ihtiyacınız varsa, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Siparişinizin durumu, teslimat süresi ve değişim/iade prosedürleri konularında size yardımcı olabiliriz.

  2. Beden ve Ölçüler: Ürünlerimizin beden ve ölçü tablolarına web sitemizde yer veriyoruz. Ancak, beden seçimi veya uygun ölçülerle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bize ulaşın. Doğru bedeni seçmenize yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

  3. Ödeme ve Güvenlik: Ödeme süreciyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya güvenlik konusunda endişeleriniz varsa, size yardımcı olabiliriz. Ödeme seçenekleri, güvenliğimizle ilgili önlemler ve verilerinizin gizliliği hakkında bilgilendirme yapabiliriz.

  4. İade ve Değişim: Ürünlerimizle ilgili iade veya değişim işlemleri hakkında bilgi almak isterseniz, size adımları anlatabilir ve süreci kolaylaştırmak için size rehberlik edebiliriz.

  5. İletişim ve Destek: Müşteri hizmetlerine herhangi bir soru, talep veya geri bildirimle ilgili olarak bize e-posta veya telefon aracılığıyla ulaşabilirsiniz. E-posta adresimiz ve iletişim bilgilerimiz web sitemizde bulunmaktadır. Sorularınızı mümkün olan en kısa sürede yanıtlayacak ve size yardımcı olacak bir temsilci size yönlendirilecektir.

Castellios T-shirt satın almak veya müşteri hizmetleriyle iletişim kurmak için bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlere en kaliteli ürünleri sunmak için çalışmaktan mutlul

Gizlilik ve Güvenlik

GİZLİLİK POLİTİKASI 
“CASTELLIOS ELEKTRONİK MAĞAZACILIK SAN. VE  TİC.LTD. ŞTİ” (bundan böyle “CASTELLIOS” olarak anılacaktır)’olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan üyelerimizin kişisel verilerini korumak için çalışıyoruz. Sitemizin Gizlilik Politikası, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile uyumlu bir şekilde kullanıcılarımızı bilgilendirmek için hazırlanmıştır. 
Gizlilik Politikası’nın amacı, CASTELLIOS tarafından yönetilmekte olan www.castellios.com adresinde yer alan internet sitesinin kullanımı sırasında ziyaretçileri tarafından firmamız ile paylaşılan veya internet sitesinin kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir. 
Sözleşme metninde; 
 
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu bundan böyle “Kanun” 
- “https://www.castellios.com/”  internet sitesi bundan böyle “Portal”, 
-Kullanıcı /ziyaretçi bundan böyle “Veri Sahibi” olarak anılacaktır. 
 
Hangi Veriler İşlenmektedir? 
Aşağıda CASTELLIOS tarafından işlenen ve Kanun uyarınca kişisel veri sayılan verilerin hangileri olduğu sıralanmıştır. Aksi açıkça belirtilmedikçe Gizlilik Politikası kapsamında arz edilen hüküm ve koşullar kapsamında “kişisel veri” ifadesi aşağıda yer alan bilgileri kapsamaktadır. 

  • Kimlik Bilgisi: Ad, soyadı, doğum tarihi, T.C.kimlik numarası 

  • İletişim Bilgisi: Cep telefonu, e-posta adresi, adres, 

  • Lokasyon Bilgisi: Yaşadığı şehir, ilçe 

  • Üye Bilgisi: Üyelik bilgisi, üyelik ID numarası 

  • Üye İşlem Bilgisi: Portala en son giriş tarihi, markanın sahte olmadığına dair talep edilen belgeler, ilan bilgileri, memnuniyet, müşteri notu, ticari iletişim izni vb. 

  • İşlem Güvenliği Bilgisi: Şifre, Parola Bilgileri 

  • Finansal Bilgi: Vergi dairesi, fatura bilgileri 

  • Risk Yönetimi Bilgisi: IP adresi 

  • Pazarlama Bilgisi: İlgili kişinin verdiği ticari elektronik ileti iznine istinaden gönderilen pazarlama amaçlı sms, e-posta mesajları veya çağrı merkezi tarafından yapılan aramalar, kişinin kullandığı aracın bilgisi. 

  • Hukuki İşlem ve Uyum Bilgisi: Verilerin hizmetin başlama ve bitiş zamanı, yararlanılan hizmetin türü, aktarılan veri miktarı, İlgili Kişi’nin elektronik ortamda verdiği ticari elektronik ileti izni, onay verdiği üyelik sözleşmesi, kurumsal üyelik sözleşmesi, mesafeli satış sözleşmesi ve CASTELLIOS tarafından sunulan hizmetlerden faydalanmasını sağlayan hukuki metinler ve sözleşmeler 

 
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 3. Ve 7. Maddeleri çerçevesinde geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Politika hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleşecektir. 
Hangi Amaçla Verileri İşliyoruz? 
İşbu Gizlilik Politikası’nda ve Bireysel/Kurumsal Üyelik Sözleşmesi’nde yer alan amaçlar doğrultusunda kişisel verileriniz söz konusu kanun uyarınca belirtilen amaçlar çerçevesinde işlenmektedir. 
Kişisel veriler, CASTELLIOS tarafından Portal’ın, 

  • Üyelik işlemlerinin gerçekleşmesi 

  • Satıcı ile Alıcı arasında hizmet aracılığı faaliyetlerinin yürütülmesi 

  • Veri sahibinin sorduğu soru, istek ve taleplerinin cevaplanması 

  • Pazarlama ve yeniden pazarlama faaliyetlerinin yapılması 

  • Portal üzerinden sunulan hizmetin iyileştirilmesi, sistem hatalarının tespit edilerek performans takibinin yapılması, 

  • Bakım ve destek hizmetleri ile yedekleme hizmetlerinin iyileştirilmesi, 

  • Veri Sahibinin tercih, beğeni ve ihtiyaçlarının belirlenmesi ve eleştiri/önerilerinin değerlendirilmesi, 

  • Uygulamanın ticari stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, 

  • Ticari elektronik ileti iznine istinaden Veri Sahibi ile iletişime geçilmesi, 

  • Hukuki süreçler ve mevzuata uyumun sağlanması, 

  • İdari ve adli makamlardan gelen bilgi taleplerinin cevaplandırılması, 

  • Şirket içi raporlama ve iş geliştirme faaliyetlerin planlanması, 

  • Bilgi ve işlem güvenliği sağlanması ve kötü amaçlı kullanımının önlenmesi 

  • İşlenen verilerin güncel ve doğru olmasının sağlanması amacıyla gerekli düzenlemelerin yapılması, 

sayılı tüm bu süreçlere ilişkin faaliyetleri gerçekleştirmek amacıyla kullanılmaktadır. 
Veriler Nerede Depolanır ve İşlenir? 
Elde ettiğimiz kişisel verileriniz yurtçinde ve yurtdışında CASTELLIOS yada bağlı kuruluşlarının, alt kuruluşlarının veya işbirliği içinde bulunduğu hizmet servis sağlayıcılarının tesisi bulunan başka bir ülkede depolanabilir ve işlenebilir. 
Gizlilik Politikası kapsamında toplanan kişisel verileriniz burada yer alan hükümlere ve verilerin depolandığı ve işlendiği ülkede yürürlükte olan mevzuat kapsamında ve öngörülen güvenlik önlemleri dâhilinde işlenecektir. 
Veriler Kimlerle Paylaşılmaktadır? 
CASTELLIOS kişisel verileri yalnızca işbu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçlar doğrultusunda ve KVK Kanunu’nun 8. ve 9. Maddelerine uygun olarak üçüncü kişilere aktarmaktadır. 

  • Veri Sahibinin ticari elektronik ileti onayı doğrultusunda tercih, beğeni ve alışkanlıkları gözlemlenerek kendisine tanıtım, reklam yapılabilmesi, fayda ve fırsat sunulabilmesi amacıyla ticari elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcı ile paylaşılmaktadır. 

  • Web sitesi kullanım tercihleri ve gezinti geçmişi, segmentasyon yapılması ve Veri Sahibi ile beğeni ve tercihleri doğrultusunda iletişime geçilmesi amacıyla, çerez (cookie) hizmeti alınan üçüncü taraflarla paylaşılmaktadır. 

Hizmet aracılığı faaliyetinin yerine getirilmesi amacı ile resmi ve özel kurumlar ve gerçek kişilerle paylaşılmaktadır. 
Ayrıca, Kullanıcının Ad ve İletişim Bilgileri, ödeme aşamasında onaylayacağı ödeme kuruluşu çerçeve sözleşmesi uyarınca ve 9 Ocak 2008 tarihli ve 26751 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Suç Gelirlerinin Aklanmasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelik uyarınca kimlik doğrulaması gerçekleştirilmesi amacıyla ödeme kuruluşlarıyla paylaşılabilecektir. 
 
Kişisel Verileriniz Üzerindeki Haklarınız Nelerdir? 
 
CASTELLIOS tarafından işlenen veriler üzerinde Veri Sahibinin Kanun’un 11.maddesi uyarınca sahip olduğu haklar aşağıda sıralanmaktadır; 
 
·         Kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme, 
·         Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, 
·         Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, 
·         Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, 
·         Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme, 
·         İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, 
·         İlgili mevzuat uyarınca yapılan düzeltme, silme ve yok edilme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, 
·         İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, 
·         Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir. 
 
Kullanıcı, yukarıda belirtilen taleplerini aşağıda yer alan “Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz?” maddesinde belirtilen iletişim kanalı ile www.castellios.com adresi üzerinden  CASTELLIOS’e iletebilecektir. CASTELLIOS yukarıda yer alan talepler uyarınca, gerekçeli olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan gerçekleştirebilir. 
 
Taleplere ilişkin gerekli işlemler için ücret alınmaması esastır. Bununla birlikte, işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 13. Maddesine göre belirlenen tarife üzerinden ücret talep edilmesi mümkündür. 
 
 
CASTELLIOS işlediği kişisel verileri ilgili mevzuatta öngörülen veya işleme amacının gerektirdiği süreler boyunca KVK Kanunu ile uyumlu olarak muhafaza eder. Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikamızda bu süreler yaklaşık olarak aşağıdaki gibidir: 
 

Ödeme Yöntemleri

Ödeme Yöntemleri

  • Kredi / Banka Kartları

  • Çevrim Dışı Ödemeler

bottom of page